Total Countdown: nog 2 maanden...

Door: Antonie

Blijf op de hoogte en volg Antonie

31 Mei 2007 | Nederland, Genemuiden

Wat leuk dat je weer es komt kijken! Nou, ik heb wel weer nieuws hoor! en wat foto's. Kun je een indruk krijgen hoe het is.

Waar waren we ook alweer... Oh ja, dat alles lekker loopt, volgens mij goed op schema. Weet je, het is zo ontzettend leuk om telkens weer een heel klein zinnetje informatie te krijgen en daar dan weer uren over te dagdromen!

Wat is er gebeurd?
In principe is de allerbelangrijkste stap deze maand het ticket geweest. Maandagavond 6 Augustus om 21:00 hoop ik in het vliegtuig te zitten op weg naar Jakarta. Daar zou ik dan de volgende dag, om 16:55 plaatselijke tijd aankomen. Van daaruit hoop ik door te vliegen naar Jayapura, de hoofdstad van Papua. Deze vlucht staat nog open, er is nog geen ticket voor geboekt. Ik ga ervan uit dat die reis dezelfde dag nog gebeurt.

Nou, en daar zit je dan! Moederziel alleen aan de andere kant van de wereld.. Natuurlijk zullen er daar mensen zijn die me opvangen, maar daar is op dit moment nog niet veel over te melden.

Wat moet er nog gebeuren?
Heel veel. Ik moet nog es goed kijken naar de kofferinhoud. Wat moet er mee, wat kan thuisblijven, al dat soort kwesties. Ook moet ik me nog es goed verdiepen in de taal. Er wordt een taalstudie geregeld, maar het leek me wel makkelijk om alvast wat 'voorwerk' te doen.
Voor de rest heb ik nog één spuit te gaan, vlak voor vertrek.

Misschien heb je iets gemerkt van mn enthousiasme in alle dingen. Vlak voor ik dit berichtje typte zei iemand: "Ik vind het wel jammer dat je weggaat. Er was in het weekend in ieder geval één iemand in Genemuiden, van de vriendengroep." Kijk, dat streelt me natuurlijk ook wel weer. En het doet me absoluut goed om te horen dat er mensen zijn die hetzelfde gevoel hebben als ik, dat we elkaar zeker gaan missen.

Als laatste: Misschien kom je hier niet vaak en vergeet je gauw de link hiernaartoe. Dan is het makkelijk als je ergens onderaan deze pagina je mailadres invult. Dan krijg je alle berichten vers van de pers in je mailbox.

Laat gerust een reactie achter! Hij bijt niet!

Tot later!

• 01 Juni 2007 - 06:44

Pieter:

Hey Antonie!

Leuke site! Gaaf ook om te lezen dat je zo enthousiast bent!
    De boesboes is natuurlijk niet nix dus ik zal nog es vakker checken of je niet opgevreten bent door malariamuggen, olifanten of inboorlingen.

Veel plezier en alle goeds!

• 01 Juni 2007 - 21:11

Papua:

Antonio whe waiting for you here in Papua. I find your webadress in communication with my friend, who nows you! Whe hope to have a nice time with you here! I like to play a elephant race with you here in the jungle!

See You

• 06 Juni 2007 - 07:56

Allebert:

Antonie met angst en beven zie ik het moment tegemoet dat je vertrekt. Natuurlijk kunnen we je hier niet missen... Verder vind ik het een hele mooie site!

• 18 Juni 2007 - 19:21

Hans:

Ha die Antonie!

Dus volgens de foto's wordt dat je nieuwe onderkomen? :)

Ik spreek je volgende week donderdag!

Goodgoan, Hans

• 19 Juli 2007 - 09:50

Maartn:

Komt er nog een allertotalste countdown??

Greetz